sziasztok nagyon jó az oldal de azt nem bánnám ha le lennének írva a programok használata és az hogy mire is lehet használni mert beleestem 1 hibába és kinyírtam a gamest és nem tudom hogy lehet a 100%-os save-t bemásolni vogy hogy hova is kell megköszönném ha tudatnátok velem én elmebeteg gta fann vagyok
már rá jöttem de lenne még valami ugye a kocsiknál a handling és a corcol cuccot kell átírni de valahol csak 1-et valahol 2-őt és van ahol 3-mat kell át írni és persze szűz gta-ra ha felteszel 1 járművet akkor nem indul mert kell a petch hozzá én találkoztam olyan hibával amiután feltoltam az autót nem volt jármű a játék ban de volt biztonsági másolatom azt muszály készíteni az lenne a leg jobb ha csak olyan járművek lennének fent ami tuti h müködik az audi asszem s5 nincs a readmi-ben semmi
Nekem a hozzászólás versennyel kapcsolatba lenne egy kérdésem. Csak a fórum hozzászólások számítanak, vagy a főoldalt a híreknél megírt hozzászólások is? Mert ugye azt nem számolja a Felhasználói vezérlőpult.
Nekem lenne egy olyan észrevételem, ami annyira nem is ötlet, hogy az oldal néha eléggé belassul, nehezen akar tölteni, meg hasonlók. Esetleg ezen ha a későbbiekben lehetne segíteni, az nagyon jó lenne.